У Рівненського аеропорту – новий керівник (ФОТО)

Контракт із ним підпишуть на 3 роки

Депутати облради обрали нового керівника Рівненського аеропорту.

Із трьох претендентів, серед яких був і попередній керівник Ігор Насинюк, найбільше голосів віддали за Олександра Якубця.

Він, до речі, нині призначений тимчасово виконувачем обов’язки директора летовища, і каже, що добре обізнаний із ситуацією на підприємстві:

— Хотів би звернути вашу увагу на те, що фінансово-господарський стан аеропорту – критичний, майже на межі банкрутства. А тому я розробив деякі шляхи подолання цього банкрутства.

У деталі Олександр Якубець не вдавався, мовляв, усі документи для ознайомлення у депутатів є.  

Зауважимо, що нині в летовища майже 40 мільйонів боргів. Востаннє люди отримували зарплату у березні. І це були гроші за попередні місяці.

Попри це, працівники підприємства прийшли підтримати попереднього багаторічного керівника Ігоря Насинюка. Адже підлеглі переконані, що всі проблеми аеропорту – через відсутність фінансування. А без грошей зрушити підприємство з мертвої точки не зможе й новий директор. Проте співробітників летовища до сесійної зали – не допустили.  

Депутатів тим часом найбільше цікавило, чи не втратить аеропорт зі зміною керівника державну підтримку, в межах якої підприємству передбачено майже 400 млн гривень впродовж найближчих кількох років.

Депутати назвали обрання директора питанням із політичним підтекстом. Справді, підтримка окремих претендентів була відчутною.

Усе вирішить Державна авіаслужба, яка після рішення облради має погодити чи не погодити нового директора. Лише після цього рішення про призначення Олександра Якубця на посаду директора аеропорту стане чинним.

Крім того, новий керівник також ще має отримати спеціальні ліцензії на керівництво летовищем, бо за освітою він юрист.

Контракт з Олександром Якубцем підпишуть на 3 роки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень