У прифронтове селище чиновники вирішили купити... тренажери для сідниць і грудей за 1,5 мільйона гривень

Селище розташоване за 40 кілометрів від Бахмута

На Донеччині Олександрівська селищна рада Краматорського району провела тендер вартістю понад 1,5 млн грн на закупівлю спортивного інвентарю та тренажерів для фітнесу.

Селище Олександрівка знаходиться в 44 км від Бахмуту. До повномасштабного вторгнення росії у ньому проживали близько 500 мешканців, нині залишається близько 50 людей.

Відповідний тендер було розміщено в електронній системі державних закупівель Prozorro 8 червня.

«Згідно з тендерною документацією, підрядник має поставити селищній раді по два тренажери для грудей і задньої дельти, для м'язів сідниць, для м'язів черевного преса, для м'язів стегна, що відводять м'язи, велотренажери, а також низку предметів спортивного інвентарю.»

Користувачі системи надіслали скарги до Державної аудиторської служби з вимогою перевірити закупівлю у зв'язку з недоцільним витрачанням бюджетних коштів у воєнний час.

Джерело: 6262.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень