У Польщі розлючена жінка викинула з балкона 50 000 доларів

Це були грошові заощадження її чоловіка

Інцидент трапився в понеділок, 19 липня, у польському місті Гданськ.

Міська поліція отримала повідомлення про значну суму готівки, яку невідома особа розкидає з балкона багатоповерхівки. Коли поліцейські прибули на місце події, вони побачили подвір’я будинку, встелене крупними польськими купюрами - 200 і 500 злотих.

Виявилось, що гроші викинула з вікна розлючена жінка під час сварки зі своїм чоловіком. Про це повідомляє місцевий портал Trójmiasto.

-  З’ясувалося, що подружжя посварилося, після чого дружина викинула з балкону на 7 поверсі близько 200 тисяч злотих (приблизно 50 тисяч доларів). Під час обшуку території більшу частину цієї суми знайдено і повернуто її власнику. Чоловік у присутності поліцейських відкрив банківський рахунок і поклав туди ці гроші, - розповідає речниця поліції міста Гданськ Магдалена Чіска. 

Потерпілий поки що не писав заяву на дружину, тому жодні санкції їй не загрожують. Якщо ж він змінить свою думку, інцидент розцінюватиметься як привласнення чужого майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень