У пасажирки – алкогольна інтоксикація, водій від перевірки відмовився: деталі ДТП за участю Ford Mustang (ФОТО)

Аварія сталася у суботу вранці

Фото: Нацполіція
Колаж: Радіо ТрекФото: Нацполіція Колаж: Радіо Трек

О 06:30 сьогодні, 7 серпня, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що вони надавали допомогу пасажирці автомобіля Ford Mustang, яка потрапила у ДТП на вулиці Драгоманова у Рівному.

Цього ж ранку орієнтування на вказану автівку, водій якої рухався з порушенням правил дорожнього руху, надійшло патрульним поліцейським.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій легковика не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини і в’їхав в електроопору.

 

Внаслідок автопригоди травмувалась пасажирка — 25-річна рівнянка. Її доправили до медзакладу, де у неї діагностували закриту тупу травму живота, алкогольну інтоксикацію.

 

Після надання необхідної допомоги її відпустили, повідомляє поліція.

Поліцейські встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 32-річний рівнянин. Від проходження огляду на стан сп’яніння у медичному закладі він відмовився. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень