У парку Шевченка можна буде безкоштовно подивитись кіно під зорями

Окрім фільму, рівняни матимуть змогу спостерігати за дивовижним явищем - головним зорепадом року

У п'ятницю, 13 серпня, о 21:00 у парку Тараса Шевченка відбудеться безкоштовний вечірній кінопоказ оскароносного фільму «Паразит».

У фільмі «Паразит» розповідається про сім'ю чотирьох безробітних, у яких похмурі життєві перспективи. Ситуація змінюється, коли старшому синові пропонують високооплачуваний підробіток репетитором.

 

З допомогою сестри він робить фальшиві документи про освіту та приходить до розкішного маєтку заможного бізнесмена.

 

Справивши гарне враження, старший син дізнається про ще одну відкриту вакансію, і у нього з'являється дуже незвичайний план з працевлаштування сестри.

Локація: парк Тараса Шевченка, галявина біля Зеленки (навпроти піцерії «На гірці»). Вхід вільний. Учасникам кінопоказу – попкорн в подарунок.

Окрім фільму, рівняни матимуть змогу спостерігати за дивовижним явищем - головним зорепадом року, метеорним потоком Персеїди. 

Персеїди активні з початку липня та до кінця серпня, але найбільш активні приблизно 12-13 серпня.

В принципі, можна обирати довільну географічну точку в північній півкулі. Головне, звичайно, щоб це місце було темне, далеко від ліхтарів, доріг, дерев.

 

Якщо ви неозброєним оком бачите Чумацький Шлях, тоді можна займати зручне, бажано горизонтальне, положення і схопити в ночі з 12 на 13 та з 13 на 14 серпня за годину 50-60 метеорів.

З 14 серпня потік метеорів буде менший: приблизно 10 метеорів на годину. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень