У парках Рівного кипить робота. Готуються до сезону 

При цьому працівники встигають волонтерити 

У Рівненському міському об'єднанні парків культури та відпочинку готуються до нового сезону. Зокрема, ремонтують атракціони, прибирають території та планують висаджувати дерева, кущі та інші рослини, повідомив директор об'єднання парків Олексій Хмелецький.

Попри те, що деякі працівники вимушено покинули країну, колектив встигає роботи свою роботу та допомагати бійцям тероборони та армії.

Зі зрозумілих причин дату початку сезону не називають, але сподіваються, що кількість охочих відпочити у парках міста - зросте.

До слова, йдеться не лише про парк Шевченка, а й про територію на Грабнику.

А от парком на Ювілейному, що біля Хіміка, та Гідропарком опікується трест зеленого господарства.  Їх теж мають прибрати, тож із настанням тепла рівнянам та вимушеним переселенцям місць для відпочинку буде достатньо.

Нагадаємо, у Рівному відкрили зоопарк для відвідувачів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень