У мості на Рівненщині утворилися дірки: Чи збираються ремонтувати споруду

У скільки обійдеться ремонт

Фото - Костопільщина 21 століття
Фото - Костопільщина 21 століття

Аварійний міст через річку Горинь на Костопільщині збираються відремонтувати.

Йдеться про конструкцію, яку декілька років тому звели над річкою біля села Збуж.  З роками в мості утворили провалля, та, попри заборону, ним досі ризикують їздити вантажівки.

Речник служби відновлення та розвитку інфраструктури в області Дмитро Леонтіюк зауважив, що кошти на заміну перехідних плит є, йдеться про суму до мільйона гривень, однак підрядник поки що не береться за виконання робіт. Що й гальмує відновлення споруди.  

В Україні знайшли підприємство, яке зможе виготовити перехідні плити для ремонту мосту. Очікується, що замінять 6 плит. Втім, чи на довго вистачить нових плит, якщо після ремонту мосту ним і далі їздитимуть перевантажені автомобілі, невідомо.

Між тим Дмитро Леонтіюк додав, що саме мостове полотно живе і ремонту не потребує. Вся проблема – у плитах, які не призначені для перевантажених автомобілів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень