У мережу «злили» відвертого листа Анджеліни Джолі Бреду Пітту (ФОТО)

У ньому йшлося про їхню спільну французьку виноробню

У мережі опубліковано електронний лист, який голлівудська актриса Анджеліна Джолі надіслала Бреду Пітту в січні 2021 року.

У ньому йшлося про їхню спільну французьку виноробню Chateau Miraval. Як повідомляє Daily Mail, Джолі пояснювала Пітту, чому має намір продати свою частку.

— Це місце, куди ми вперше привезли близнюків, і де ми одружилися над меморіальною дошкою, присвяченою моїй матері... 

 

Місце, яке обіцяло те, що могло б бути, і де, як я думала, я постарію.

 

Навіть зараз не можу писати це повідомлення без сліз. Я завжди буду дорожити спогадами, - написала вона.

Джолі додала, що хотіла, щоб ця виноробня скріпила їхній шлюб з Піттом, але вийшло навпаки - він хоче «позбутися її». У тексті вона пропонує колишньому чоловікові викупити її частку або продати її третій особі.

Наразі колишнє подружжя судиться через те, що Джолі продала частку в Chateau Miraval без згоди Пітта. При цьому, за словами актора, у них була домовленість цього не робити.

Суд через продаж Джолі частини виноробні

Бред Пітт подав до суду на свою колишню дружину Анджеліну Джолі, звинувативши її в тому, що та таємно без його відома продала частку в їхній спільній виноробні.

Він зазначив, що за ці роки вклав масу грошей та часу у виноробню, і зробив її прибутковою, хоча і визнає, що Анджеліна витратила 40% від покупної ціни в $28,4 млн.

Пітт наполягає, що Джолі навмисне приховала від нього деталі угоди, і через суд вимагає її анулювати, а також покрити завдані йому збитки, сума яких не називається. 

Джолі та Пітт розлучилися у 2019-му, вони жили в офіційному шлюбі з 2014 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень