У мережі показали, який нині виглядає має Махідевран з «Величного століття»

Вона була неоднозначним персонажем, проте у неї великий фан-клуб

Нур Феттахоглу - турецько-німецька актриса, яка прославилася на весь світ роллю Махідевран-султан в культовому серіалі «Величне століття».

Зараз їй 42 роки. Якщо проаналізувати її профіль в Instagram, то після завершення зйомок в серіалі вона не сильно змінилася. Звичайно, вона не ходить в таких пишних нарядах, як її героїня. Але і без них Феттахоглу має привабливий вигляд. 

Який вигляд зараз має Нур Феттахоглу

Єдине, що змінилося в її зовнішності з часів виходу серіалу - це колір волосся. Нур вирішила бути блондинкою. У повсякденному житті вона одягається вкрай просто: джинси, сорочки, футболки та сарафани. На світські заходи одягає лаконічні коктейльні сукні, які підкреслюють її осину талію і довгі ноги. 

Як можна помітити по фотографіях знаменитості, вона не є фанатом яскравого макіяжу і уколів краси.

 

Нур виступає за натуральність, тому у неї природні губи і ледь помітний макіяж.

 

Це підтверджують безліч знімків великим планом. 

Тіло у Феттахоглу вельми спортивне і підтягнуте. В одному зі своїх інтерв'ю після виходу культового серіалу вона розповідала, що займається йогою і намагається робити зарядку, навіть якщо у неї дуже щільний графік і практично немає вільного часу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень