У мережі показали рідкісні кадри сімʼї Зеленських (ФОТО)

На фото молоді та щасливі батьки

У мережі показали рідкісне фото сімʼї Зеленських. На фото Олена посміхалася в білій блузі, а Володимир на руках тримав маленьку Олександру.

Майбутнє подружжя навчалося в одному навчальному закладі в Кривому Розі. Для Зеленського це було кохання ледь не з першого погляду, утім, дівчина звертати увагу на залицяння майбутнього чоловіка не поспішала.

Ба більше, пара зустрічалася протягом 8 років та не хотіла якнайшвидше узаконювати стосунки шлюбом.

 

Олена Кияшко, таке прізвище від народження отримала жінка, не давила на чоловіка з весіллям, тому була досить мудрою.

 

У 2003 році закохані стали офіційним подружжям, а через рік з’явилася на світ перша донечка Олександра, а у 2013-му – син Кирило.

У фан-акаунті українського президента була оприлюднена світлина з юності знаменитого подружжя, де з ними поряд сиділа маленька донечка Саша. На фото Олена посміхалася в білій блузі, а Володимир в голубій футболці, де на руках у татуся красувалася маленька донька пари – Олександра. Доповнив наявний кадр музичний інструмент голови сімейства – гітара.

Нагадаємо, що у 2019 році Володимир Зеленський став шостим Президентом України, а Олена Зеленська нині перша леді. До відповідальної посади мав популярність в професії актора, коміка, продюсера та сценариста. Був співвласником та художнім керівником команди «Студії Квартал-95».

Є ще такі сімейні фото президента:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень