У мережевому центрі краси у Львові під час процедури клієнтка впала в кому

За її життя борються лікарі

35-річна львів’янка під час масажу в приватному центрі краси впала в кому. Інцидент стався напередодні у приватному медико-косметологічному центрі GeraMedic.

Жінку госпіталізували у важкому стані з травмою шийного відділу хребта у лікарню святого Луки.

У пресслужбі Першого медоб’єднання Львова розповіли ZAXID.NET, що 35-річна львів’янка була госпіталізована у відділення анестезіології та інтенсивної терапії у важкому стані з травмою шийного відділу хребта. Медикам вдалося стабілізувати стан жінки.

- Нейрохірурги зафіксували шию, стан жінки покращується, спостерігається позитивна динаміка, ­– розповіли в лікарні 22 червня.

За даними з відкритих джерел, салони GeraMedic є у Винниках та Тернополі. Днями там пропонували іменинникам масаж спини та шиї за 100 грн.

Власницею є львівська косметологиня Мирослава Гера. У телефонній розмові із ZAXID.NET вона сказала, що сьогодні повернулася з-за кордону і не знає про інцидент.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень