У Львові чоловік викликав поліцію, бо дружина відмовила в сексі

«Краде кохання… Скеруйте дві високі Поліни…» (с)

У Львові чоловік викликав поліцію, бо дружина не захотіла займатись з ним сексом. Заодно він попросив правоохоронців «прислати дві високі Поліни»

Про це в фейсбуці написала Катерина Рибій, речниця патрульної поліції Львівської області. 

44-річний мешканець Сихівського району Львова кілька разів вночі телефонував на 102 і просив, щоб до нього приїхала поліція. В одному з викликів, які надійшли до патрульних, йдеться:

Заявника пограбувала жінка — жінка краде кохання, жінка відмовляється займатися сексом, заявник боїться до неї наближатися, щоб не звинуватили у сексуальному домаганні, просить скерувати дві високі Поліни.

Патрульні прибули на місце події та побачили, що чоловік п’яний, а його дружини у квартирі немає. На львів’янина склали адмінматеріали за куріння в під'їзді й за неправдивий виклик.

Речниця патрульної поліції зазначила, що чоловік вже мав адмінматеріал за хибний виклик на початку року, а також уточнила, що

Поліна розшифровується, як Поліція проти насильства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень