У Києві водій самоката побив відомого телеведучого

Побив і втік

Відомого тележурналіста Романа Вінтоніва (він же Майкл Щур з «Телебачення Торонто») побив водій самоката. Це сталося на пішохідному переході через непорозуміння щодо правил дорожнього руху.

За словами журналіста, все  сталося в обідню пору в центрі Києва - на перехресті вулиць Ярославів Вал і Франка:

Я переходив дорогу по пішохідному переходу. Побачив, що по велодоріжці їде два хлопці на самокатах. Я зупинився, щоб їх пропустити. Бо їхали вони добренько так і, як я бачив, не гальмували. Перший проїхав повз мене. Коли другий порівнявся зі мною, я йому голосно гаркнув «Пропускай пішоходів!». От з цього все і почалось.

Хлопець зупинився і між ними виникла словесна перепалка. Тим часом повернувся інший чоловік на самокаті й застосував до Вінтоніва газовий балончик. Роман наздогнав кривдника, стягнув із самоката, але той його вдарив.

А далі він сів - і поїхав. У бік Прорізної. Я за ним вже не міг гнатися. Міг ходити. І пішов шукати, де можна промити очі і ніс, - написав Вінтонів.

Журналіст подзвонив у поліцію, дзвінок прийняли, та ніхто не приїхав. Прочекавши поліцію 2,5 години, Вінтонів пішов у найближчий відділок писати заяву. Він шукає свідків інциденту.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень