У Києві померла відома модель (ФОТО)

Пішла з життя епатажна Олена Вовк

У Києві померла епатажна модель Олена Вовк. Жінці, яку називали київською тусовщицею і світською левицею, було 73 роки, повідомляє «OBOZREVATEL».

Вона пішла з життя, перебуваючи в реанімації міської лікарні №7, хоча спочатку потрапила до неврологічного відділення. Комп'ютерна томографія показала осередки старого інсульту в головному мозку.

Друзі моделі в Instagram опублікували останнє фото Олени, зроблене днями.

— Ми всі запам'ятаємо її як яскраву, енергійну і життєрадісну жінку. Олено, нам дуже вас бракуватиме, – написали під фото.

Останнє фото Олени Вовк
Останнє фото Олени Вовк

Киянка, якій незабаром мало виповнитися 74 роки, знімалася в кіно і рекламних роликах, брала участь у показах і фотосесіях, відвідувала нічні клуби. Вона також активно вела акаунт в TikTok з молодим музикантом, де на неї були підписані тисячі фоловерів.

— Я активна, мене не можна закрити вдома. Я ніяка не бабуся, мене на лавку біля під'їзду не посадиш. З травня я щодня на пляжах – танцюю під будь-яку музику, фотографуюся, даю інтерв'ю, – розповідала про себе Олена.

З чуток, останнім часом вона жила з 38-річним чоловіком. Офіційний чоловік Вовк помер 19 років тому – шлюб тривав 25 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень