У Києві охоронці «Епіцентру» нібито силою роздягнули 67-річну жінку: у постраждалої інфаркт (ФОТО)

Охоронцям нібито здалося, що бандаж жінки - крадена вішалка

У Києві охоронці ТЦ «Епіцентр» нібито силою роздягнули 67-річну жінку. У потерпілої трапився інфаркт через отриманий стрес. За словами родича жінки, співробітникам магазину здалося, що вона вкрала вішалку.

Про це ТСН.ua розповів зять постраждалої Ніни Ж.

Жінка хвора і носить бандаж

Чоловік пояснив, що жінка має серйозні проблеми із кістками та ходить із кардіостимулятором. Вона «рівняє» собі спину за допомогою дощечки, інколи підкладає вішалку для одягу.

Ми кепкували і казали, що давайте зробимо нормальний бандаж. А у неї свої там методи. Буває, в магазинах їй роблять зауваження, типу що це у вас за вішалка стирчить, і вона тоді знімає одяг, показує, що все нормально", - розповів родич Ніни Ж.

Похід в «Епіцентр»

За словами чоловіка, у неділю, 12 грудня, жінка пішла до «Епіцентру» біля станції метро «Почайна». Там до неї нібито застосували силу.

Її просто фізично зупинили, схопили за руки, заламали і повели кудись. Залякали, змусили роздягнутись. Вона не все пам'ятає в такому стресі, до ранку не спалаДвічі втрачала свідомість, - розповів чоловік.

Родич потерпілої показав фото огляду терапевта після інциденту. На прийомі жінка скаржилася на головний біль, запаморочення, серцебиття, поколювання кінцівок і підвищений кров'яний тиск. Попередній висновок кардіограми - інфаркт міокарда.

Просять надати відео інциденту

Написати заяву в поліцію ще не встигли, бо на першому місці стоїть здоров'я, - пояснив чоловік.

Він додав, що Ніна Ж. написала заяву в «Епіцентр» з проханням надати відео з камер спостереження. Родич почав шукати адвокатів, які допоможуть притягнути винних до відповідальності.

Коментар «Епіцентру»

Зазначимо, що журналісти сайту ТСН.ua звернулися до «Епіцентру» з проханням надати коментар щодо інциденту. Там пообіцяли розібратися в НП.

Безпека відвідувачів наших ТЦ - один з пріоритетів роботи компанії. Тому керівництвом торговельної мережі вже ініційовано службове розслідування, що має на меті з'ясування причин та обставин виникнення інциденту в торговельному центрі. Інформацію ми зможемо надати найближчим часом, після з’ясування всіх фактів та обставин події, - повідомили в магазині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень