У Києві на атракціоні через Дніпро загинув хлопець

Через обірваний канат він упав у воду

Внаслідок обриву троса на атракціоні через Дніпро людина впала у воду. Спочатку повідомляли про пошуки дівчини у воді, проте згодом встановили, що йдеться про хлопця 2004 року.

За наявною у поліції інформацією на момент трагічного випадку на атракціоні перебував 20-річний хлопець. Його тіло у воді шукали водолази. За попередньою інформацією на ньому було важке спорядження, яке потягло хлопця під воду.

 


На момент прибуття поліції - працівників атракціону на місці не було.

Втім - поліція і ДСНС цю інформацію не підтверджують. 


За фактом події слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки особою, яка зобов'язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей – ч. 2. ст. 272 КК України та службова недбалість, що спричинила загибель людини – ч.3 ст. 367 Кримінального кодексу України.

Відомо, що цей атракціон у столиці працює з 2021 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень