У кафе на Льонокомбінатівській патрульний за 10 тис. грн хотів «відмазати» п'яного водія (ФОТО)

Вже навіть придумали схему

У Рівному співробітники ДБР затримали на хабарі патрульного поліцейського. Це сталося вчора, 15 вересня, в одному із закладів харчування на вулиці Льонокомбінатівській. 

Як повідомили у прес-службі теруправління ДБР у Хмельницькому, патрульний за 10 тисяч гривень взявся прикривати п'яного водія:

13 вересня патрульний виїхав на місце ДТП без потерпілих. Водій одного із транспортних засобів мав візуальні ознаки сп'яніння.

 

Патрульний запропонував чоловіку не складати адміністративний протокол, а натомість зафіксувати, що за кермом перебувала пасажирка автомобіля.

 

Цю «послугу» поліцейський оцінив у 10 тисяч гривень, - розповіла речниця теруправління ДБР у Хмельницькому Катерина Герасімук. 

Поліцейський був затриманий під час одержання коштів. Проведені обшуки за його місцем роботи. Наразі вирішується питання про повідомлення поліцейському про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади. Попередня кваліфікація правопорушення - ч. 3 ст. 368 КК України. Патрульному загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень