У Європі зростає попит на українські товари: як та що пропонують у 5 країнах

Здається європейці чекають вина з українського Криму

Українські продукти – рекламують самі українці у Європі. Акції до Дня Незалежності стартували в Польщі, Італії, Естонії. Також до  популяризації українських товарів долучилися Грузія та Данія, повідомляють в Міністерстві закордонних справ України.

У Грузії смаколики можна знайти в 12 магазинах мереж Carrefour, Spar, Nikora та інших. Товари позначені спеціальними наклейками, які привернуть увагу покупців.

У Данії продукти вже є в мережі COOP. Там вже була презентація українських вин. Восени планується істотне розширення асортименту українських товарів на ринку цієї країни.

В Італії акція називалася «Кращі українські бренди до Дня Незалежності Україн» і проводилася в Mix Markt. У Польщі це були «Дні української кухні» в Carrefour Polska, а в Естонії провели відразу дві акції «Купуй українські товари» та «Підтримай Україну» в мережах RIMI і MAXIMA.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень