У хлопчика глибокі рвані рани стегна та плеча: у Костополі собака напав на дитину (ВІДЕО)

Він прийшов у гості до друга

3 червня о 14:21 на лінію 103 надійшов виклик від жительки міста Костопіль. Вона розповіла, що її собака покусав дитину. 

За словами жінки, яка викликала швидку, собака покусав товариша її сина, коли він прийшов в гості. Жінка відтягнула нападника від малолітньої дитини, повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Медики оглянули 9-річного хлопчика та жінку.

У жінки були рани на пальцях від укусу тварини.

 

Хлопчик отримав глибокі рвані рани стегна та плеча. Він перебував у стані стресу.

Бригада швидкої негайно обробила рани та надала медичну допомогу. Пацієнт потребував хірургічної обробки, тож його терміново госпіталізували до Костопільської центральної районної лікарні.

Жінка госпіталізації не потребувала. Про подію повідомили поліцейських.


А ТАК БУЛО В ЧЕХІЇ: м. ПЛЕЗЕНЬ

Ця історія нагадала резонансну ситуацію в Чехії, де чоловіку довелося застосувати зброю, аби захистити свою матір від тер'єра, який перестрибнув через забор й кинуввся на неї, аби атакувати пуделя, якого вона вигулювала на повідку.

Як повідомляється,

П'ятнична сімейна подорож чоловіка на ім'я Мартін з чеського міста Плзеня зі своєю мамою у Небиловський замок мало не перетворилася на справжній жах.

 

Родина йшла в гору, коли американський стаффордширський тер'єр зненацька перестрибнув через садову огорожу одного з будинків й раптово накинувся на матір чоловіка, яка тримала на повідку пуделя.

 

Тер'єр одразу ж кинувся на маленького песика, якого жінка встигла підхопити на руки. Жінка впала притискаючи до себе пуделя, але тер'єр продовжував атакувати.

 

Син миттєво зреагував й врятував мати та домашнього улюбленця, зробивши попереджувальний постріл з зареєстрованого пістолета Glock.

https://youtu.be/WFYzaJS_t8U

Зазвичай ніхто не рекомендує робити попереджувальні постріли, а в багатьох випадках це ще й незаконно, проте в даній ситуації залишалося стріляти або в пса, біля якого лежала жінка, або в сторону, щоб відлякати його. На щастя, останній варіант спрацював на 100%.

 

Коли ситуація вщухла, Мартін повідомив по телефону в поліцію про напад собаки й застосування зброї.

 

Чоловік, до речі, сам служить в поліції, і можливо сааме цей врятувало його та матір.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень