У Гостомелі окупанти застрелили 80-річного чоловіка, який відмовився їх нагодувати

Безжально вбили на порозі власного будинку

Російські окупанти у Гостомелі Київської області вбили 80-річного чоловіка, який відмовився нагодувати загарбників. Українця застрелили просто на порозі його власного будинку. Про це повідомив український журналіст Ігор Чичкан у Facebook.

За його словами, чоловік був першим хлопчиком, який подарував букет квітів його майбутній мамі, коли та була школяркою.

Це були конвалії – у травні в навколишніх лісах їх багато, а у моєї мами день народження 14 травня… Звали хлопчика Колька Мамчур, – розповів журналіст.

За його словами, загиблий усе життя прожив у Гостомелі. У зрілому віці він працював на місцевому склозаводі, а потім пішов на пенсію. Днями окупанти прийшли до будинку чоловіка, усвідомлено та безжально, «просто тому, що могли це зробити», вбили його.

У двір його будинку зайшли озброєні окупанти у формі армії РФ. І застрелили Миколу Мамчура просто тому, що він відмовився дати їм їжу, – пояснив журналіст.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень