Починається? У Франківську реанімація обласної інфекційної — переповнена хворими на COVID-19 (ФОТО)

Нова хвиля вже незабаром і в Рівному?

Всі фото з видань Івано-Франківcька

У реанімаційному відділенні Івано-Франківської обласної клінічної інфекційної лікарні всі ліжка зайняті пацієнтами, хворими на COVID-19.

За словами виконувача обов’язків генерального директора медзакладу Миколи Стовбана, медики приймального відділення не встигають оформляти хворих. Біля лікарні щодня вишиковується черга бригад швидкої допомоги, пише «Галицький кореспондент» з посиланням на «Суспільне Карпати».

«Це – фото черги з «швидкими» біля Івано-Франківської обласної інфекційної лікарні.

 

Впродовж пів години дев’ять карет невідкладної допомоги одна за одною привозили пацієнтів з підозрою на COVID-19», – розповідає виконувачка обов’язків заступника генерального директора лікарні Оксана Цимбалюк.

«Ми вже маємо наразі 75 хворих. Переважають все ж таки важкі хворі і є — середньої важкості. І, на жаль, вік цих хворих щодо COVID-19 помолодів.

 

Хворіють діти — і одномісячна дитина, і трирічна, і 15 років. Наша лікарня перейде повністю на лікування хворих з «ковідною» інфекцією, тому що бачимо чітке зростання цієї хвороби”, — каже Оксана Цимбалюк.

Микола Стовбан

Усі пацієнти невакциновані

Усі пацієнти інфекційної лікарні з діагнозом COVID-19 невакциновані, каже виконувач обов’язків генерального директора медзакладу Микола Стовбан. Саме це, за його словами, вплинуло на ріст захворювання.

Завідувачка терапевтичного відділення № 1 Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні Любов Лосюк теж каже про збільшення кількості пацієнтів, хворих на COVID-19. За її словами, на початку серпня за добу медики госпіталізовували двох пацієнтів, зараз — шістьох.

«На сьогодні у центральній міській клінічній лікарні перебуває 32 пацієнти. Із них троє лежать у відділенні інтенсивної терапії.

 

Один пацієнт — на апараті штучної вентиляції легень. 29 хворих перебувають у терапевтичному відділенні № 1, який перепрофільований в інфекційне відділення.

 

Більшість з них є кисневозалежні, тобто потребують кисневої підтримки», — розповідає Любов Лосюк.

Оксана Цимбалюк

У міській клінічній лікарні № 1 зараз лікуються 33 пацієнти з підозрою на коронавірусну хворобу, розповідає заступник директора медзакладу Ярослав Кобиляк.

Четверо пацієнтів перебувають у реанімації, ще п’ятеро — киснезалежні.

Тим часом по Рівному вчора статистика була такою

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень