У доньки путініста Машкова знайшлася сестра в Україні з родини Зеленських

Зірка «Не родись вродливою» знайшла сестру у Харкові

Російська акторка Маша Машкова, яка зреклася росії через війну в Україні, знайшла свою далеку родичку – молодшу сестру Мілу Зеленську родом з Харкова.

Про те, що в них є спільні предки, українка та росіянка донедавна не знали.

Прапрабабуся Машкової та Зеленської – Меланія Зеленська – була дружиною революціонера Євгена Зеленського. Зараз родички відновили спілкування і подякували в Instagram за те, що українці їх не засуджують.

 

Міла Зеленська після повномасштабного вторгнення в Україну виїхала з Харкова до Австрії разом з сином. Про те, що її сестра – акторка Маша Машкова, вона здогадувалася, але не мала цьому підтверджень.

- Бабусею Володимира Машкова була Надія Зеленська...

 

На мій подив, в інтернеті я знайшла генеалогічне дерево, де і була вказана Меланія Зеленська, її син Дмитро (мій прадід), її донька Надія (прабабуся Маші) і ще син Олексій Зеленський (талановитий скульптор, до речі, про нього я знала, завжди дуже пишалась).

 

Знаючи позицію Маші стосовно війни, я не роздумуючи вирішила їй написати, бо ця інформація мене шокувала, але я не була впевнена, що вона навіть це побачить.

 

Маша відповіла через 5 хвилин. Були сльози, тряслися руки, мені не вірилося, – написала Міла Зеленська.

Відтоді сестри спілкуються щодня. Маша Машкова підтримувала рідних, коли окупанти обстріляли їхній район в Харкові, де вибуховою хвилею був пошкоджений дім матері Міли Зеленської.

Зі слів росіянки, вона дуже хвилювалася, що сестру захейтять через її російську національність.

— Я дуже боялася за неї. Боялася, як ви відреагуєте. Дякую, що розповіді про те, як ви не проти нашої підтримки на відстані, але ненавидите всіх росіян без розбору – чергова пропаганда російської злочинної влади.

 

А тобі, Міло, дякую за сміливість бути першою українкою, яка не побоялася публічно простягнути мені, росіянці, свою руку.

 

Праправнучки революціонера Зеленського близько. Бійтеся г*вножурналісти з росії, – написала Машкова.

У мережі збереглося небагато інформації стосовно діяльності Євгена Зеленського. Сказано, що він був організатором Революційно-соціалістичної групи «Свобода», близької за поглядами до есерів, які тероризували представників царського режиму російської імперії на початку 1900-х років.

Сестри в жовтні цього року в Молдові представлять книгу та виставу, які створили, ґрунтуючись на щоденнику прапрабабусі Меланії.

Додамо, що батько Марії – актор-путініст Володимир Машков – підтримує війну і виступив на пропагандистському концерті-мітингу в «Лужниках». Він публічно звертався до дочки з вимогою повернутися до росії з США і попросити вибачення у співвітчизників за «зраду».

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень