Кому належить Ford Fusion, який вночі підпалили у центрі Рівного (ФОТО)

Зловмисників шукають

Повідомлення про подію надійшло на спецлінію 102 о 02:45 у середу, 16 червня.

Поліцейські на місці події встановили, що близько 02:30 невідома особа підпалила легковик Ford Fusion, припаркований у дворі будинку на вулиці Лермонтова.

Легковик належить 32-річному жителю Рівного, втім, користувалася ним напередодні 35-річна сестра власника, приватний підприємець, повідомляє поліція. 

Вогонь частково пошкодив салон легковика, знищив передню частину автомобіля, відсік двигуна та лобове скло. Під час огляду вилучено змиви з поверхні транспортного засобу, пожежне сміття та згорілі деталі автомобіля. 

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України слідчі поліції розпочали досудове розслідування та встановлюють осіб, які можуть бути причетні до злочину.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень