У Британії – дефіцит садових гномів

Пандемія і блокування Суецького каналу призвели до нестачі фігурок

У Великій Британії зіткнулися з дефіцитом садових гномів через обмеження поставок, пов'язаних з пандемією та блокуванням Суецького каналу в кінці березня. Тоді понад 400 кораблів майже тиждень перебували в черзі на прохід і не могли вчасно доставити товари.

За словами співробітника магазина товарів для саду Яна Бірна, дефіцит гномів викликаний і величезним попитом: фігурок немає вже пів року, оскільки садові центри перевантажені. Тільки в березні завантаженість садових центрів збільшилася на 97% в порівнянні з 2019 роком.

Через проблеми з доставкою виник дефіцит не тільки гномів, а й інших садових товарів, і не лише в Британії. Так, нечувано зріс попит на насіння у всьому світі. Наприклад, американська компанія W. Atlee Burpee & Co продала більше насіння, ніж будь-коли за всю свою 144-річну історію.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень