У Білому домі розповіли деталі розмови Байдена з Путіним

Говорили про Україну і не тільки

Фото - The White House
Фото - The White House

Сьогодні президент США Джо Байден під час розмови з главою РФ Владіміром Путіним наголосив, що Штати та союзники відреагують потужними «економічними та іншими заходами», якщо Путін наважиться на військову ескалацію.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Білий дім.

Президент Байден висловив глибоку стурбованість США та наших європейських союзників з приводу нарощування Росією сил довкола України та чітко дав зрозуміти, що США і союзники відреагують потужними економічними та іншими заходами у разі військової ескалації.

 

Президент Байден повторно висловив підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та закликав до деескалації та повернення до дипломатії, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Байден перед відеоконференцією з Путіним обговорив ситуацію на кордоні України з лідерами Італії, Франції, Німеччини та Великої Британії.

Окрім питання України, президенти обговорили також стратегічну стабільність, кібербезпеку та спільну роботу над деякими регіональними питаннями, як Іран.

До слова, цього тижня Джо Байден зателефонує до Володимира Зеленського. Попередньо відомо, що розмова відбудеться 9 грудня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень