У Бермудському трикутнику виявили «корабель-привид» (ВІДЕО)

Чи був хтось на борту?

Бермудський трикутник, корабель-привид,
Бермудський трикутник

Дослідники з команди Ocean Research Project виявили покинуту яхту Swan 48 серед Атлантичного океану. Вони помітили, що вітрило судна опущене, двигун не працює, а на борту нікого немає.

Моряки перевірили корабель –  яхта виявилася абсолютно порожньою. Пізніше один із моряків розповів, що найбільше боявся знайти на судні трупи, адже Бермудський трикутник має погану славу – поширена легенда, що в цих місцях «за незвичайних обставин» зникли багато суден і літаків.

Екіпаж вирішив взяти човен на буксир і доставити його на Бермудські острови, що були за 1000 кілометрів. Через 47 днів у них закінчилося пальне, але вони переконали вантажне судно, що проходило поруч, зупинитися і заправити їх.

Команда продовжувала тягнути човен, та зрештою буксирувальний трос довелося перерізати, бо він намотався на кермо керування і погрожував обірвати його.

Згодом з'ясувалося, що яхта належала шкіперу Алану МакГеттігану із Королівського ірландського яхт-клубу. За два місяці до цього під час аварії корабля біля Бермудських островів його разом із товаришами по команді врятувало грецьке вантажне судно.

Джерело: The Sun

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень