У багатоповерхівці Рівного люди сплять у верхньому одязі, аби не замерзнути (ФОТО)

За всю зиму тепло було лише днів 20 від сили

Мешканці будинку, що на Соборній, 14, скаржаться на відсутність тепла.  Аби не замерзнути від холоду, літні люди у 21 столітті змушені спати у верхньому одязі

І все через «сумлінну роботу» сумнозвісної управлінської компанії «Чистота і порядок».

За словами самих мешканців, за весь опалювальний сезон батареї були теплі від сили 20 днів. В той час, коли усі довколишні будинки, приміщення міської ради, відділення поліції працюють з регулювальними насосами:

В нас 15 років було тепло. Підключили сусідній будинок, поставили насос у поліції, у міській раді і в нас зникло тепло.

 

Тепла немає, а платіжки у чималих розмірах все одно надходять, - скаржиться мешканець будинку Анатолій.

За словами представника «Рівнетеплоенерго», система розбалансована у всьому районі, адже у будівлях встановлювали насоси не прораховуючи які це матиме наслідки для сусідів. У будинку на Соборній 14 теж проблему може вирішити встановлення насоса, який зможе забезпечити стабільну циркуляцію тепла.  Ціна питання +- 25 000 гривень. 

Ми попросили управляючу компанію звернутися до нас офіційно. Ми тоді зможемо видати технічні умови та відповідно зробити встановлення такого насосу на цей будинок, це й буде вирішенням питань щодо якості теплопостачання, - розповів речник «Рівнетеплоенерго» Олексій Кривошеєв.

Управління компанія, якій підпорядковується цей будинок, відхрещується від вирішення питання, мовляв, це все не так просто і взагалі немає витрат на будинок.

Це не просто так робиться, що поставили насоса і воно буде робити, - каже інженер УК «Чистота і порядок».

Цікавим було те, що за годину до комісії яка відбувалася сьогодні на території будинку, відбулася магія, батареї різко потепліли

За словами мешканців така ситуація щоразу, а потім батареї знову холодні.

За підсумками сьогоднішньої комісії, міський голова доручив управлінській компанії до 14 лютого, тобто за два тижні вирішити проблему та стабілізувати подачу тепла в будинку.  Спільно «Рівнетеплоенерго» та УК «Чистота і порядок» вирішити питання щодо встановлення теплового насоса.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень