У багатоповерхівці Рівного – коротке замикання «щитка». Рятувальники … ішли пішки (ФОТО)

Через припарковані авто у дворі техніка не доїхала до під’їзду

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Про пожежу у Рівному, на вулиці Коновальця, повідомляли очевидці у соцмережах.

У обласному управлінні ДСНС повідомили, що в одному з під'їздів багатоповерхівки сталося коротке замикання.

 

19 вересня о 09:30 рятувальникам надійшло повідомлення про задимлення на 9-му поверсі багатоквартирного житлового будинку в місті Рівне по вулиці Є. Коновальця.

 

На місце виклику направили вогнеборців та чергову зміну оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС.

 

 

Проте дістатися до місця виклику рятувальники на пожежних автоцистернах не змогли, адже заважали припарковані легкові автомобілі на вулиці неподалік від будинку, де було задимлення. Тому вогнеборці залишили спецтехніку та дісталися до місця пішки.

 

Прибувши за вказаною адресою вогнеборці з'ясували, що трапилося коротке замикання електрощитка без подальшого горіння на сходовій клітині 9-го поверху житлового будинку. Пожежі не було. В цілях безпеки електрик ОСББ відключив від електропостачання під’їзд будинку.

 

 

Варто зазначити, що цього разу мешканцям будинку надзвичайно пощастило, що не було пожежі. Адже якби була пожежа, а рятувальники не змогли через штучні перешкоди вчасно доїхати до місця, наслідки були б непередбачуваними, - наголошує речник обласного управління надзвичайних ситуацій Дмитро Мельник.

Рятувальники закликають мешканців багатоповерхівок правильно паркувати авто, бо у разі потреби спецслужби просто не доїдуть до місця події. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень