Титул «Міс США» вперше дістався офіцеру армії

Конкурс «Міс США» вперше виграла військова, повідомляє ВВС. Переможницею 65-го щорічного конкурсу краси стала 26-річна Дешона Барбер з міста Вашингтон.

«Як жінка, яка служить в армії США, я думаю... ми не менш витривалі, ніж чоловіки. Стать не обмежує наші можливості в Сполучених Штатах», - сказала переможниця конкурсу, відповідаючи на питання про перспективи жінок в збройних силах.

За словами лейтенанта Дешони Барбер, свою перемогу вони хоче використати для привернення уваги до проблем реабілітації військовослужбовців, які страждають від бойового посттравматичного синдрому.

Вона розповіла, що планує взяти тривалу відпустку, щоб виконувати всі обов'язки, які покладаються на володарку титулу «Міс США». Дівчина вже обговорила це зі своїм командиром. Зараз як офіцер резерву армії США вона проводить на службі два дні на тиждень.

Дешона Барбер закінчила Університет штату Вірджинія за спеціальністю бізнес-менеджмент, однак пізніше вирішила наслідувати батька, відставного військового, й записалася до сухопутних сил США.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень