Тисяча рівнян розповіли міжнародній організації про Рівне

Як живеться в місті та в країні вцілому

Рівняни переконані – Україна взяла не правильний курс на розвиток. Оптимістично щодо цього налаштовані тільки 15% населення у місті. 

Як рівнянам живеться в своєму місті та країні дослідила організація Міжнародний республіканський інститут. Соціологічна група «Рейтинг» взимку опитала 800 мешканців Рівного різного віку та статусу.

Результатами дослідження в подальшому скористається міська влада, говорить заступник міського голови Віталій Герман:

Для виконавчих органів міської влади така робота буде дуже корисною. Адже рейтинг це як поміряти температуру і зрозуміти де є якісь слабкі місця. Дуже пишаємося, що місто рівне IRI обрали для проведення багатьох заходів до листопада. Це будуть заходи для виконавчих органів міської влади, для депутатів, для громадськості, які навчать людей новим інструментам.

Відповідно до результатів дослідження, найбільше рівняни нарікають на безробіття, дороги та екологію.

А от в загальноукраїнському рейтингу рівне опинилося на четвертому місці за кількістю можливостей. На 8-мому – за якістю послуг.

За словами Віталія Германа, рівняни також оцінювали прояви корупції, розвиток бізнесу та свої можливості для виїзду закордон. Результати Республіканський інститут спершу опублікує на офіційній сторінці в Вашингтоні, а потім це дослідження буде доступне й українцям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень