Тих, хто не вірить у COVID-19, відправляють копати могили

За відмову від носіння маски

В одному з регіонів Індонезії влада вирішила оригінальним способом карати порушників маскового режиму.

Чоловіків, спійманих без масок під час пандемії, вирішили карати «з метою профілактики». Їх відправляють рити могили для жертв COVID-19, повідомляє The Daily Mail.

Представник місцевої влади заявив журналістам, що на його території залишилося тільки три професійних копачі могил, тому «допомога їм явно не завадить», - повідомили Корреспондент.

Існує чимало жителів, які з тих чи інших причин ігнорують нові карантинні постанови, і на них чекає покарання у вигляді громадських робіт, - заявили представники місцевої влади.

Повідомляється, що копати могили вже відправили перших вісьмох порушників.

В Індонезії спостерігається збільшення кількості хворих, вчора за добу зареєстровано 3 636 випадків. Зараз тут 54 220 хворих. Втім, їхня реальна кількість, на думку експертів, набагато вища.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень