Твердохліба перевіряють на предмет корупції

Службова перевірка триватиме близько місяця

Військовий комісар Рівненщини Михайло Твердохліб потрапив під службову перевірку. Його  звинувачують у тому, що він відряджав свого підлеглого в Німеччину для купівлі автомобіля. За попередніми даними відомо, що торік у квітні один із офіцерів військкомату в робочий період перетинав державний кордон. У Німеччині за власні кошти купив машину і повернувся на ній в Україну. При цьому рапорт про виїзд за кордон цей офіцер не подавав, що є порушенням уставу.

Ми попросили прокоментувати інцидент начальника прес-служби управління ОК «Захід» Анатолія Прошина:

По цьому випадку призначили службове розслідування. Таке розслідування паралельно проводить військова прокуратура, проводить військова служба правопорядку, і проводиться службове розслідування тут на місці в ОК «Захід». За результатами службового розслідування буде визначено - є провина товариша Твердохліба чи немає. А поки триває службове розслідування, ми чітко щось визначити не можемо, - каже Анатолій Прошин.

На проведення службового розслідування відведено один місяць. Також Анатолій Прошин зазначив, що випадки корупції  керівництвом ОК «Захід» будуть каратися відповідно до закону, але лише після проведення усіх слідчих дій та після набуття відповідного обвинувачувального вироку суду.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень