Атрибут «Авангарду» м. Рівне скоро буде готовий. Що про це кажуть у «Вересі» (ФОТО/ВІДЕО)

Всі думали, що газон стелять в останню чергу, але - ні 

Фото надав НК "Верес"
Фото надав НК "Верес"

На футбольному полі стадіону «Авангард» триває процес укладання гібридного газону. Роботи стартували у минулий вівторок і мають повністю завершитися до кінця жовтня. Вкладанням газону займаються працівники фірми «Динамо-Інвест», повідомляє пресслужба НК «Верес». Наразі вони вже повністю завершили підготовчі роботи й виконують монтаж геотекстильного волокна. 

- Вже виклали фінішний шар суміші під устілку покриття і монтуємо сам гібридний газон. Штучне волокно. Готуємося також засівати його травою. Термін росту трави - три тижні. Плануємо до 10 жовтня повністю завершити процес посіву. Потім нам потрібно три тижні. До кінця жовтня всі роботи маємо завершити. 

 

 

Така погода нам підходить. Головне, щоб в процесі виконання робіт не вдарили морози або сильні дощі, бо зараз ми будемо його витягувати, розчісувати штучний ворс максимально.

 

Сподіваємося, що цей тиждень буде сухим, як і прогнозується, і ми встигнемо до 10-го числа засіятися і чекати, щоб трава зійшла, -  повідомив директор ТОВ «Динамо-Інвест» Роман Синявський.

Іван Надєїн. Фото надав НК "Верес".
Іван Надєїн. Фото надав НК "Верес".

Президент народного клубу  «Верес» Іван Надєїн прокоментував хід будівельних робіт на стадіоні «Авангард» у Рівному:

- Навіть за останній тиждень зробили вже дуже багато. На об'єкті вже практично завершено оздоблення приміщень, фасад, трибуни. І найголовніше - розпочали вкладати газон.

 

Нинішні темпи робіт - найвищі, які знає цей стадіон від початку його реконструкції. Бо 150-160 людей тут раніше ніколи не працювали одночасно, як це відбувається зараз.

 

 

Є енергія міста, включилися в процес область і держава. І це саме те, чого ми прагнули досягти.

 

 

До кінця року плануємо завершити першу чергу, подати документи на введення об'єкта в експлуатацію і грати у Рівному навесні - це реальна перспектива.

Нагадаємо, домашнім стадіоном червоно-чорних у новому сезоні став луцький «Авангард».

Іван Надєїн. Фото надав НК "Верес".
Стадіон "Авангард" 29.09.21. Фото надав НК "Верес"

Резервні арени «Вереса» - Тернопільський міський стадіон імені Романа Шухевича та стадіон «Авангард» у Рівному, де наразі триває реконструкція. До речі, як все виглядає з висоти пташиного польоту «Верес» показував тут:

Керівництво народного клубу «Верес» вірить в озвучені офіційними джерелами терміни здачі першої черги рівненського «Авангарду» - початок 2022 року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень