Ця вулиця врятує Південне Рівне від заторів (ФОТО)

Будують її за ініціативи Віктора Шакирзяна

Великих заторів на вулиці Чорновола більше не буде у Рівному.

Цього планують досягти завдяки будівництву нової дороги, яка з’єднає вулиці Чорновола та Студентську.

Дорога буде сучасною – з велосипедними та пішохідними доріжками, з усіма відповідними знаками та освітленням. Лідер «Рівне Разом» та ініціатор будівництва дороги Віктор Шакирзян розповів, що працівники, які займаються будівництвом, прагнуть закінчити роботи в найкоротший період. Щоб новим шляхом рівняни могли користуватися вже найближчим часом.

Буде ущільнення ґрунту. Після того буде прокладена подушка. І, відповідно, асфальт – це вже буде фінальне покриття.

 

Працівники намагаються усі роботи зробити якісно та в найкоротший період, аби рівняни вже найближчим часом могли безперешкодно користуватися новою дорогою, – розповідає Віктор Шакирзян.

Нині роботи вже на завершальній стадії. Ще залишилося на місці виїзду на вулицю Студентську замінити засувки, які забезпечуватимуть належну роботу водопровідних мереж. Це зменшить ймовірність прориву води та за потреби не доведеться зривати новий асфальт для проведення ремонту труб.

До повного завершення робіт – ще 80 метрів. Відкриття нової дороги місцеві мешканці чекають з нетерпінням. Нагадаємо, роботи на ділянці що з’єднає Чорновола й Студентську розпочалися у квітні.

* - на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень