ЦНАПи в об'єднаних громадах - близька реальність

Рівненський Офіс реформ працює над перспективою створення ЦНАПів в об’єднаних громадах

Офіс реформ у Рівненській області новий рік розпочинає з новими ідеями.

Нині гостро стоїть питання  роботи центрів надання адмінпослуг для людей. Процес децентралізації має наблизити ці послуги до людей, аби їх можна було простіше та швидше отримати в одному місці. Напередодні під час робочої наради Юрій Ковтун - начальник відділу з питань підприємництва та регуляторної політики департаменту економічного розвитку і торгівлі РОДА, розповів, які адміністративні  послуги  надаватимуть  ЦНАПи в об’єднаних громадах. Зокрема, розповів про законодавчі зміни у частині делегування адмінпослуг  у міські, сільські та  селищні ради, в тому числі і  про адміністративний збір за надання послуг, адже у 2016 році вони значно зростуть.   Тож наявність ЦНАПу –  це не лише робочі місця, та наближення послуг до людей, це ще й додаткові надходження у громаду.

Нагадаємо усі п’ять громад Рівненщини подали пропозиції щодо утворення ЦНАПів  на території   громад за рахунок проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) «Реформа управління на Сході  України». Директор Офісу реформ у Рівненській області -  Руслан Сивий сподівається , що невдовзі будуть результати цього проекту, і в  громадах обов’язково  запрацюють ЦНАПи.

Повідомляє Офіс реформ у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень