Ціни на пальне в США обвалилися: 53 центи за літр

Коли такого чекати у нас? МВФ його знає!

Обвал цін на нафту призвів до закономірного зниження цін на бензин. Принаймні, в США ціни на пальне впали до мінімуму – за період з 2009 року  Повідомляють, що це вже дозволило американцям заощадити близько 100 млрд доларів.

"Ціни на бензин в США впали нижче 2 доларів за галон (3,79 л) або до 0,53 долара за літр. За даними організації GasBuddy, місяць тому цінники на заправках трималися на рівні 2,11 долара за галон, рік тому – 2,44 долара. Останній раз ціна бензину була меншою 2-ох доларів за галон шість років тому ", - зазначає видання.

Експерти називають зниження вартості бензину «своєчасним» - перед активізацією автомобільного туризму в США на Різдво. "Низькі ціни на нафту і бензин допомогли американцям заощадити близько 100 млрд доларів цього року, або більш 350 доларів на людину", - заявив представник Американської автомобільної асоціації у Вашингтоні Майкл Грін.

Цікаво, що в Україні світове зниження ціни на нафту ніяк не дозволяє нашим автомобілістам заощадити. І ні Президент, ні Прем’єр-міністр не знають, як зарадити цій загадковості українських цін на пальне, які завжди зростають в унісон зі зростанням цін на нафту, але ніколи не поспішають реагувати на її зниження.

Це ж підтверджує і репортаж телеканалу "2+2"
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень