Ціна на тепло та гарячу воду у Рівному зростає вдвічі

Відомі нові тарифи, які почнуть діяти з 1 липня

Нові тарифи на гарячу воду та тепло ексклюзивно для Радіо Трек озвучив директор «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький:

 

 

- Було 763,93 грн/Гкал., стає з послугою 1 457, 09 грн дорожчає на 92%. Для тих, в кого немає лічильника, було 18,23 грн /1 кв.м., стає 43.78 грн. Але, сподіваємося, що таких (без лічильників на тепло) майже не буде до початку опалювального сезону. Централізоване постачання гарячої води (без рушникосушильника) було 45,57 грн, стає 80,10 грн.

Він також додав, що до кінця цього року підприємство планує стовідсотково встановити лічильники на тепло у всіх будинках міста. На цей час без приладів обліку у Рівному 18% багатоповерхівок (майже кожен п`ятий будинок). Разом з тим, Степан Коропецький повідомив, що ремонтні роботи тепломереж ще тривають, а одразу як вони закінчаться, у місті з’явиться гаряча вода. Степан Коропецький сподівається, що це буде ще влітку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень