Цієї неділі Україна переходить на зимовий час. Як до цього підготуватися рівнянам?

Ми запитали про це у лікаря

Завідувач терапевтичного відділення міської лікарні Рівного Зінаїда Варварук каже, що ніякої спеціальної підготовки для цього не потрібно:

Це ж переводять годинники назад, тому буде довша ніч. То, як правило, оце переведення годинників на людей не впливає. Навпаки – люди висипаються і краще почуваються.

Лікар пояснює, що погано переведення стрілок годинника організм людини сприймає навесні, коли авітаміноз, організм виснажений зимою, давно не було відпустки.

Тому людям, на яких таке переведення часу впливає, та дітям потрібно за місяць до цього починати лягати спати на півгодини раніше, за два тижні – на годину раніше. Окрім цього, лягати спати треба до 24 години і сон повинен тривати не менше восьми годин. Тоді вставати на годину раніше після переведення стрілок буде легше.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень