Центр Костополя лишився без світла через земляні роботи

Втім, такі випадки трапляються практично по всій області

Минулого тижня 3,5 тисячі костопільчан залишилися без електропостачання через несанкціоновані земляні роботи.  Як з’ясували працівники «Рівнеобленерго», відключення кабелю, що живить усю центральну частину Костополя, сталося через земляні роботи, які проводили  представники «Костопількомунсервіс». Тамтешні комунальники не узгодили своїх робіт з енергетиками, а наслідки тепер розслідує поліція. За словами речника «Рівнеобленерго» Алли Ліхачової, такі випадки трапляються доволі часто:

На жаль, подібні випадки – не рідкість. Так, за 10 місяців 2017 року по області було зафіксовано 66 відключень ліній електропередач класу напруги 10кВ, та 48 ліній електропередач класу напруги 0,4кВ через несанкціоновані дії сторонніх осіб, що призвело до знеструмлення 58461 споживачів.

До слова, у таких випадках енергетики у максимально короткі терміни намагаються вирішити проблему щодо відновлення енергопостачання. Проте нагадують про необхідність узгодження земляних робіт із «Рівнеобленерго». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень