«Це не просто виставка. Це дуже класна виставка!», - Олексій Муляренко

Про СЕТ-2018

У Рівному сьогодні стартувала IV-а Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2018)». 

Вона проходить на території підприємства «Рівнетеплоенерго».

Організатори виставки задоволені кількістю учасників та представництвом.

Особливо усіх тішить погода:

«Бачите, цього разу обійшлося без зливи, як торік.

 

Але… Очевидно, що наша виставка росте, і впевнений, що незабаром вона прекрасно знайде себе у комплексі на Макарова».

Ці слова голови РОДА, вочевидь, слід розуміти так, що Спорткомплекс на вул. Макарова на папері та в макеті не залишиться. І це добре.

Також звернули на себе увагу слова Муляренка, що

«Сьогодні в межах роботи СЕТ буде підписано три угоди – з провідними інженерними вузами України: Київським Політехнічним, Львівським Політехнічним та Рівненським НУВГП – про взаємодію та співпрацю між нами саме в сфері енергоефективності та розвитку відповідних енергозберігаючих технологій».

Також неодноразово різними промовцями озвучувалися дані про те, що і Рівне, і Рівненська область стоять у загальноукраїнських рейтингах міст та областей на першому місці саме за показником "енергоефективність та енергозбереження".

«Рівне випереджає наступне місто Київ на порядок. І це, перш за все, дякуючи теплим кредитам та коштам, які ми виділяємо на співфінансування, що дозволяє нам масово утеплювати наші будинки.

А Рівненську область досягнення в сфері енергоефективності навіть вивели на друге місце в загальному рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: СЕТ-2018
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень