«Це дно...» – відомий рівненський ветеран обурений роботою працівників місцевого каналу

Ветеран Тарас Обоїста звинуватив місцевий канал у заангажованості

Відомий рівненський ветеран АТО, волонтер ініціативи «Лікарняні клоуни», а нині кандидат у депутати Рівнеради від «Європейської солідарності» Тарас Обоїста сьогодні, 13 жовтня, звернувся до працівників та керівництва місцевого телеканалу «Рівне 1».

Відеозвернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

У відео ветеран звернув увагу на замовний та провокативний характер сюжету про відкриття Будинку Ветеранів у Рівному, який вийшов напередодні, 12 жовтня.

Тарас Обоїста обурюється тим, що працівники каналу, який напередодні виборів змінив свого власника, вкрай непрофесійно підійшли до висвітлення цієї знакової для міста події.

За його словами, журналісти намагались висміяти або познущатись з пам'яті загиблих, учасників війни, яка зараз точиться на Сході. На його думку, під час знімання працівники телеканалу влаштовували провокації, а у телевізійній версії сюжету вводять в оману глядачів, подаючи інформацію у спотвореному вигляді:

Монтажери та режисери, ви знайшли бійця, якому 58 років, не вказали, що у нього два інсульти. Спробували показати, що людина не в адекватному стані!? Я не знаю, де він служив і як він служив, але я знаю, що він захищав нашу землю.

 

І Ви робите відео, де необізнані будуть спостерігати та дивитись, що це ветерани можуть бути під алкоголем. Ні! У нього два інсульти. Ви вирізаєте слова і не показуєте, що говорять інші! Це дно, – говорить у зверненні Тарас Обоїста.

У відео ветеран АТО наголосив, що журналісти мають в першу чергу залишатись людьми:

Важко підібрати слова, щоб сказати персонально до кожного, до оператора, який знімає, режисера, який монтує, сценариста, який прописує ролики та журналіста, який грається на провокаціях, чи власника телеканалу. Ви – дно. Тому що це ваша персональна відповідальність.

 Деталі у відео:

Представники «Рівне 1», працівники, щоб ви не казали, що вас не попереджували, що ви працюєте на гівно і ви самі гівно, в цьому випадку, – зазначив автор відео.

На завершення відеозвернення Тарас Обоїста нагадав, що є базові моральні цінності:

Коли ви про щось пишете – подумайте чи ви не ображаєте когось. Людям це важливо.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень