«Тримайте документи напоготові!»: українців, нарешті, евакуюють із китайського Уханя

Вони повинні постійно лишатися на зв’язку

Евакуація громадян України, які досі перебувають в епіцентрі поширення нового коронавірусу, запланована на завтра, 11 лютого. З китайського міста їх переправлять спеціальним чартерним рейсом до Києва.  

Удома на туристів чекає обов’язковий 14-денний карантин, пише УНН з посиланням на повідомлення посольства України у КНР.

Українців, яких включили до списку на евакуацію, у посольстві закликають:

тримати напоготові свої паспортні документи України, документи, які надають право на перебування на території КНР, а також паспортні документи і свідоцтво про народження дітей віком до 18-ти років;

залишатися на постійному зв’язку, тримати повністю готовими до тривалого використання свої засоби комунікації (мобільний телефон, планшет тощо), а також, за можливості, поповнити рахунок у т.ч. з урахуванням форс-мажорних ситуацій (надмірне використання інтернет-трафіку, можливість здійснення дзвінків у роумінгу чи в іншу країну);

бути мобільними й готовими до переміщень, у тому числі й нічних;

мати при собі мінімально необхідний запас води, харчові продукти та медикаменти (за необхідності);

очікувати як на дзвінки посольства на мобільний, так і на повідомлення у групі «Embassy – EVACUATIO» мобільного додатку Wechat, а також повністю координувати свої дії з представниками посольства.

Нагадаємо, що йдеться про евакуацію понад пів сотні українців.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень