Тричі загруз: голова райдержадміністрації на Рівненщині особисто перевірив стан доріг

Це зробив голова Здолбунівської райдержадміністрації Сергій Кондрачук

Фото Сергія Кондрачука

Сергій Кондрачук перевіряв вчора стан очищення від снігу доріг у районі. І повернувся з цієї поздки о 1.30 год ночі. Про це повідомив у соцмережі Фейсбук:

Щойно повернувся з сіл району. Їздив не трактором чи джипом, а службовою "дев’яткою". Загруз всього три рази.
З позитивного: дороги таки розчищено, десь краще, десь гірше, але їхати можна. Техніка (див фото) працює й пізно ввечері. Маршрутки (див фото) їздять.
З негативного: майже ніде немає піску, слизько, майже не чистились у селах сільські дороги.

Сергій Кондрачук поінформував, що його авто, приміром, загрузло у центрі смт Мізоч. А ось у селах Миротин та Івачків, за його словами, дороги були розчищені найкраще. Сергій Кондрачук зауважив, що "піску дуже не вистачає, але у влади немає техніки для посипання вулиць, вона є в дорожників". І визначив для себе завдання на сьогодні:  

пробити дороги до Зеленого Дуба, Борщівки-1, дорогу зі Спасова до Мізоча, на Новосілки через Копитків. Центральні дороги посипати піском та нагадати маршрутникам, що пора б змінити гуму! Треба чистити й не центральні дороги по селах, по тій же Здовбиці лишаються нерозчищеними понад 10 вулиць.

Щодо тих, хто критикує стан доріг, Сергій Кондрачук зауважує:

...назвіть рік, коли ще ТАКУ кількість снігу було прибрано з доріг у перший день після опадів та забезпечено проїзд майже по всіх дорогах району? Коли раніше залучалась така кількість техніки? Я ж можу легко назвати роки, коли у нас Мости чи Мощаниці не розчищалися тижнями після того, як їх замело. Ми могли нічого не робити і кивати на автодор, який мав би розчистити державні та обласні дороги (тобто всі основні шляхи району). Могли кивати на сільських голів: ви там на місцях господарі і самі вирішуйте свої проблеми. Значно важче було взяти на себе координацію процесу, укладання договорів з власниками техніки (щоб не бути попрошайками, а відшкодувати пальне), Колоденською ДЕД, РЕСівцями, які ще зранку не могли доїхати до всіх "обривів"...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень