Трьом знакам Зодіаку серпень готує велике щастя - астрологи

Вони здійснять свої мрії

Серпень 2022 ощасливить трьох знаків Зодіаку. Астрологи розповіли, кого саме. 

Овен

Овни працьовиті, вони весь свій час присвячують кар'єрі. Представники цього знака мріють мати високу посаду та отримувати багато грошей. Все це у них буде вже в серпні. На них чекає вигідна пропозиція, що виведе Овнів на вищий рівень. 

Телець

Тельці зважаться змінити своє життя на краще. Зазвичай це завзяті мандрівники, що вже давно визначилися з країною своєї мрії. В серпні Тельці матимуть гарну нагоду переїхати туди, де будуть почуватися максимально щасливими. 

На новому місці Телець зможе реалізувати всі свої плани.

Козоріг

Козероги зважаться на покупку, що її дуже довго відкладали “на потім”. Можливо, це буде автомобіль або й нерухомість. Представники цього знака у серпні отримають те, про що давно мріяли. Але їм не варто зупинятися на досягнутому, адже Козероги здатні на більше. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень