Троє поляків напали з ножем на українця, щоб помститися

Суд виніс для них вирок

Інцидент стався у серпні 2019 року в Кракові. Чоловік з України проходив через парк, де компанія поляків розпивала алкоголь. З одним із них Сергій мав сутичку кількома днями раніше. Цей самий поляк, Конрад, його впізнав і намагався зачепити, українець його ігнорував, за що отримав удар в обличчя, а потім удар по голові пляшкою пива, загорнутою в пакет.

До нападу на Сергія приєдналися друзі Конрада, Роланд і Мірослав. Останній тричі вдарив українця ножем у грудну клітку, завдавши одної колотої та двох різаних ран, - повідомляє krakow.naszemiasto.pl.

Свідком нападу став випадковий перехожий, якого один з поляків вдарив по обличчю. Якраз тоді Сергієві вдалося втекти з місця події.

Усіх трьох нападників засудили. Найсуворіший вирок отримав 38-річний Мірослав, який завдав українцеві ножових поранень. Його засудили до трьох років позбавлення волі і штрафу, а також 5000 злотих грошової компенсації постраждалому.

Двоє інших отримали по пів року в тюрмі з відтермінуванням на два роки, мають також заплатити по 500 злотих компенсації Сергієві.

Ініціатор нападу, Конрад, зізнався, що діяв з метою помсти.

Обвинувачені визнають свою провину. Сам же потерпілий не був присутній на суді, оскільки після інциденту він виїхав з Польщі.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень