Троє поляків напали з ножем на українця, щоб помститися

Суд виніс для них вирок

Інцидент стався у серпні 2019 року в Кракові. Чоловік з України проходив через парк, де компанія поляків розпивала алкоголь. З одним із них Сергій мав сутичку кількома днями раніше. Цей самий поляк, Конрад, його впізнав і намагався зачепити, українець його ігнорував, за що отримав удар в обличчя, а потім удар по голові пляшкою пива, загорнутою в пакет.

До нападу на Сергія приєдналися друзі Конрада, Роланд і Мірослав. Останній тричі вдарив українця ножем у грудну клітку, завдавши одної колотої та двох різаних ран, - повідомляє krakow.naszemiasto.pl.

Свідком нападу став випадковий перехожий, якого один з поляків вдарив по обличчю. Якраз тоді Сергієві вдалося втекти з місця події.

Усіх трьох нападників засудили. Найсуворіший вирок отримав 38-річний Мірослав, який завдав українцеві ножових поранень. Його засудили до трьох років позбавлення волі і штрафу, а також 5000 злотих грошової компенсації постраждалому.

Двоє інших отримали по пів року в тюрмі з відтермінуванням на два роки, мають також заплатити по 500 злотих компенсації Сергієві.

Ініціатор нападу, Конрад, зізнався, що діяв з метою помсти.

Обвинувачені визнають свою провину. Сам же потерпілий не був присутній на суді, оскільки після інциденту він виїхав з Польщі.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень