Трійка рівненських татусів, які виховують трійню (ФОТО)

Досить часто, коли ми пишемо про багатодітні сім'ї, в першу чергу, згадуємо про мам, обділяючи увагою татусів

Сьогодні спробуємо виправити ситуацію і згадати про татусів, яким випало особливе щастя - виховувати трійню.

Рівнянин Віктор Ярута став татусем трійні у третю річницю одруження. Дмитрик, Даринка та Діанка з'явились на світ у червні 2016 року. Мама діток - волейболістка рівненської "Регіни".

 

Рівненський журналіст Олександр Казимирський став щасливим татусем трійні наприкінці 2015 року. Діток назвали Іван, Катерина та Наталія. Мама трійнят працює лікарем-гінекологом в обласній лікарні.

 

Найвідоміший рівненський татусь трійні - Володимир Мартинчук працює заступником начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради. Він сам виховував чотирьох донечок. Мама дітей померла після народження трійнят. І на плечі молодого татуся лягла відповідальність за старшу донечку і новонароджених Віру, Надію та Любов.

У 2003 році Володимир Мартинчук став переможцем всеукраїнського конкурсу «Гордість країни» в номінації «Сімейна історія».

Нині трійнятам вже по 22 роки. Дивіться, якими красунями вони виросли.

Фото з мережі Фейсбук

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень