Трійця 2024: вітання та листівки до свята (ФОТО)

Вітаємо зі святом Трійці!

Привітання з Трійцею

***

В Трійцю бажаю, щоб всі дні твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Хай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергію для управління всіма життєвими справами.

***

Прийміть вітання Трійцею! І нехай чудова зелень навколо шелестить у вашій душі сьогодні неймовірною любов’ю, переливаючись в променях сонця щастя райдужною душевністю і Господнім благословенням!

***

Хай Трійця свята веде вас по життю дорогою віри і любові, а на вашому шляху зустрічаються тільки чесні і щирі друзі та колеги. Нехай кожна година приносить крихту щастя, з яких складеться щасливий пазл долі.

***

Нехай у твого славного життя буде місце лише для трепетної любові, міцної дружби, надихаючої віри і справджених планів, а все погане віднесе подалі вітер надії! З Трійцею!

***

Щиро вітаю з великим чудовим святом – Трійцею! І нехай диво сьогоднішнього дня перебуває довго, захоплюючи своєю силою і неймовірною можливістю перетворювати будні у суцільну величезну любов!

***

Вітаю усіх з прекрасним літнім святом Трійці.
Хай кожен день квітне радістю, думки не обростають мохом, а в кишенях зеленіють гроші.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень