Тривожний початок дня: росія випустила по Україні понад півтори сотні «шахедів» та ракет

У Повітряних силах повідомили, чим нас обстрілювали

Цієї ночі та вранці ворог завдав масованого удару по Україні. Росія атакувала об’єкти критичної інфраструктури, промислові та військові об’єкти, в результаті чого, на жаль, є загиблі та поранені, повідомили у Повітряних силах ЗС України.

Спершу окупанти атакували «шахедами» з північного та південно-східного напрямку, із подальшим рухом на Захід. Загалом зафіксували 36 ударних БпЛА.

Близько третьої ночі ворог підняв у повітря 18 бомбардувальників Ту-95МС, які запустили у бік України не менше 90 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55. Крім того, бомбардувальники Ту-22М3 випустили вісім крилатих ракети Х-22/Х-32 в напрямку північних та центральних областей.

По Харкову рф вдарила зенітними керованими ракетами С-300. Загалом ворог випустив щонайменше 14 ракет, які летіли по балістичній траєкторії – С-300/С-400/Іскандер-М з окупованого Криму, Курської та Бєлгородської областей рф.

Також Повітряні сили фіксували зліт п’яти винищувачів МіГ-31К, які здійснили пуски п’яти аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал». А із літаків тактичної авіації Су-35 росіяни застосували 4 протирадіолокаційні ракети Х-31П та одну Х-59.

Загалом рф застосувала проти України 158 повітряних цілей, 114 з яких вдалося знищити.  Це 27 ударних БпЛА та 87 ракет.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень