Тривожні дзвіночки, або П'ять ознак психічних розладів

Перевір себе  

Безсоння  

При цьому занепокоєння має викликати не тільки сам факт безсоння, але й зміна тривалості нічного відпочинку, часті нічні пробудження.  

Відсутність апетиту  

Особливе занепокоєння викликає раптова відмова від певних продуктів. Коли від однієї думки про них в тілі виникають неприємні відчуття.  

Різка зміна настрою  

От щойно людина жартувала і посміхалася, а раптом викричалася на колегу чи когось з рідних на рівному місці. Особливо уважним слід бути тим, у кого після таких перепадів виникають зовсім депресивні відчуття.  

Соціальна ізоляція 

Неймовірне бажання побути самому, коли не радують звичні і улюблені заняття. З часом людина втрачає сенс до того, що відбувається.  

Втрата продуктивності  

Коли людина не бачить продуктивності на роботі і повсякденному житті. Час ніби минає, а нічого за цей час не зроблено. Це перше що помічають в оточенні.  

Медики пояснюють, що списувати такі сигнали на втому, зміну сезону, обстановку в країні та інші фактори які можуть виправдати цей стан не варто. Слід проконсультуватися з лікарем.  

Джерело: ua-vesnik

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень