Тримайтеся якомога далі від цих людей: Хто краде у вас щастя та енергію  

Захистіть себе від негативних людей

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Бувають випадки, коли після спілкування з деякими людьми ви стаєте нещасливі та безсилі. Секрет у тому, що все це забирають у вас токсичні люди, тож від таких співрозмовників правильніше триматися якомога далі.

Люди, які нескінченно потребують допомоги

У кожного є людина, якій постійно потрібна допомога, але у відповідь ви ніколи не отримаєте від неї навіть найменшої підтримки. Від такого токсичного знайомого, родича або колеги не варто очікувати позитивних змін.

Постійно критикують

Ідеальних людей не існує. Всі мають недоліки й отримувати конструктивну критику – це нормально. Однак якщо хтось критикує постійно, з приводу і без, швидше за все, це токсична людина.

Люди-нарциси

Людина, яка завжди прагне заявити про себе, обожнює бути в перших рядах, втягуючи інших в розмови про себе, є однією з найбільш токсичних. Самозакохані люди-нарциси прагнуть до того, щоб все життя крутилося виключно навколо них, але це неправильно.

Надзвичайно ревниві

Занадто ревнива людина є токсичною. Вона постійно змушує партнера відчувати себе невпевнено і відчувати провину, навіть якщо для цього немає приводу.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень